عراقچی: ما جنگ را نمی‌خواستیم، اما برای آن آماده بودیم ابلاغ موافقتنامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا از سوی پزشکیان ترامپ قانون جنجالی رمرزارز‌ها را امضا کرد توافق آتش‌بس در سویداء/ جزئیات مشارکت دروزی‌ها در آینده سیاسی سوریه الجولانی: مداخله اسرائیل، سوریه را وارد مرحله خطرناکی کرد ادعای ترامپ: توانایی‌های هسته‌ای ایران برای مدت طولانی نابود شده بقائی: مثل همیشه با مردم سوریه هستیم؛ با صدای بلند از حاکمیت ملی و تمامیت ارضی سوریه حمایت می‌کنیم آخرین تحولات ناآرامی‌های سویداء / ۷۱۸ نفر کشته شده‌اند نیرو‌های الجولانی برای ورود به سویداء آماده می‌شوند دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا

دروغ بزرگ جنگ آمریکا با داعش

بازرس کل عملیات راهکار ذاتی (OIR) در وزارت دفاع آمریکا در گزارش سالانه خود مدعی شده است که تروریست های داعش همچنان در حال انتقال به سوریه و تثبیت جایگاه خود در کشور عراق هستند.
تاریخ انتشار: ۱۵:۱۳ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 07
کد خبر: ۱۸۶۰۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ به نظر می رسد که باید از دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تشکر کرد که حقیقت آمریکا را بدون هیچ روتوشی به نمایش می گذارد و نقاب از چهره کریه امریکا برمی دارد و حقیقت آن را عریان برای جهانیان به نمایش می گذارد، آمریکایی که نه تنها در میان همپیمانان خود نیز منزوی شده، بلکه حتی از ایجاد یک ائتلاف بین المللی در یک پرونده بین المللی عاجز است.

 

 ادعای وزارت دفاع آمریکا مبنی بر این داعش در حال انتقال به سوریه و تثبیت جایگاه در عراق است تنها نشان دهنده تناقضات در حکومت آمریکا نیست بلکه به خوبی حجم وسیع دروغ پردازی های دولت ترامپ را نشان می دهد.

 

ذکر چند در این خصوص الزامی است:

یک: اگر بر اساس ادعای پنتاگون حضور داعش در سوریه به دلیل خروج آمریکا از این کشور است، این سوال مطرح است که در عراق که پر از نظامیان و پایگاه های آمریکایی است چرا داعش حضور دارد؟

 

دوم: اگر آمریکا چنان که ادعا می کند با داعش و گروه های تروریستی در عراق و سوریه در حال جنگ است پس دلیل آن که تحریم تمام کسانی که با داعش در عراق و سوریه می جنگند چیست؟ از سپاه پاسداران، گروه های حشد الشعبی، حزب الله و نیروهای مقاومت در سوریه گرفته تا دولت های ایران و سوریه.

 


سوم: اگر آمریکا حقیقتا در حال جنگ با داعش است پس به چه دلیل به رژیم صهیونیستی این اجازه را می دهد تا به کسانی که با داعش در عراق و سوریه می جنگند حمله کند؟

 

چهارم: آمریکا باید گزارش های خود را به اسنادی که شامل نوار های صوتی و تصاویر تجهیزات جنگی و حمایت های لوجستیکی که از داعش در عراق و سوریه می شود، مستند کند.

 

آمریکا این تصور را دارد که چون قدرت نظامی در دست دارد می تواند دیگران را طفیلی خود کند و حرف خود را هر چند که سخیف و مبتذل باشد به کرسی بنشاند اما دیگر ملت های منطقه این مطلب را به خوبی دریافتند که داعش و دیگر گروه های تروریستی ساخته و پرداخته آمریکا هستند و همین امر است که عراقی ها و سوری ها را بر آن داشته است خود دست به سلاح ببرند تا به پیکار با ساخته دست آمریکا(داعش) بروند.

 

منبع: العالم

ارسال نظر
آخرین اخبار